D’on vinc?

Vinc d’un racó de Sants, vila situada al Sud de Barcelona, on les nits d’infància s’omplien d’històries abans d’anar a dormir i despertaven els somnis, recreant-les. Vaig créixer en una llar plena de persones que hi dormien i d’altres, només hi vivien; presenciant dinars, passant tardes assegudes al pati o entaulant converses entre gots de cervesa i quilos de paraules.

Sóc d’una casa de sobretaules llargues i de debats densos, on l’expressivitat de cada un dels qui la trepitjaven era única, però humana . Així vaig aprendre a conviure, i a convertir aquest racó de barri en un refugi d’expressions d’idees, sentiments i ideologies vàries.

Una part de mi també és d’un tros de la Segarra. D’un tros on hi ha una masia, Can Carbonells, on hi passava temporades llargues; estius de cosins i de cabanes dalt dels arbres. Vaig viure temps on els camps es transformaven en campaments d’indis i el taller, en un paradís de fustes convertides en joguines ideades.

També vinc del Puigmal i de les muntanyes de les valls d’aquestes contrades; d’un país de pics i de rutes empinades. Vaig forjar-me amb les caminades entre pedres i grills, la construcció de pals i teles en forma de tendes canadenques i amb dutxes als rius d’aigües gelades.

Vinc d’on m’han ensenyat a escriure escoltant i vivint històries,  llegint i repensant contes i parlant als encontres

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: